spektakulärt!

vaknade och kände inte alls lusten.
Så det blev jubb lite hemifrån och så lide sånt i början på dagen iaf.
Framåt eftermiddagen så begav jag mig hem till Jonas, plockade upp honom i min feta ride och körde ut honom till Skyryp!

Nej, jag tänkte inte bara lämna honom där. Jag ville visa honom det magiska stället trästället!
Vi gick rundor där ganska länge och tittade på allt awesome, vi köpte i princip ingenting, lite dricka och smällkarameller. mest för att dom var billiga och vi var nyfikna!

Efter det bar det av till guldkusten för att leta efter lik och vandra på vattnet en stund, det gick extra bra då vågorna hade plöjt ner vassen så att man kunde gå på den! underbart!
Vi återvände efter en stund, körde hem till mig och DÄR hände det!

Windows 7 speech recognition!

Jonas fastnade direkt i det och pratade i säkert en halvtimme i detta och tyckte det var underbart att styra sin dator med micen! så han beslutade sig för att skaffa det inom en snar framtid! gött för honom!



Efter att vi hade varit på en kvick visit hos mig så drog vi hem till Jonas för att kika till att stod rätt till! det gjorde det, så vi lämnade, köpte chips på coop och drog vidare mot Vilch!
Väl hemma hos Vilchmaster så mötte vi Måns, som det var länge sen jag såg sist. Skönt att se att han lever minsann.

Vi tittade på "dundergräs", "aschberg" och även på filmen "blindness"! När vilch gick iväg en stund för att sköta lite bizznizz så gömde Jonas sig bak soffan, så sa jag att Jonas hade gått när Vilch frågade. Sedan när vilch hade satt sig en stund så stack jonas upp handen och tog Vilch i nacken. Han studsade upp på mindre än en nanosekund och blev så rädd som han aldrig blivit! Fruktansvärt kul och nu är hämndens tid inledd!

Hemma och bloggande, over and out!

blöff

Jag är hungrig
jag är trött
jag är rastlös
jag är körsugen
jag är glad tror jag
jag är seg
jag är laggig
jag är en man
jag är levande
jag är helig
jag är vit
jag är påklädd
jag är inte radioaktiv
jag är musiksugen
jag är jag är

mitt barn ska heta jean cloud

Krabbklo?

Jag fixade allt det dära med grupparbetet genom att ta fram gitarren! jag förstod då att man kan ordna ett sätt att dela musikkunskaper och instrument i lägenhetshuset! fett soft blev det :)

Framåt kvällen så åt jag ett par mackor och begav mig till Jonas, för det är sånt jag gör!
När jag kom dit så välkomnade han mig djupt med massa vänliga ord och soundtracket till O Brother, Where Art Thou?

Det var inte helt fel för det är ju rätt!



När vi lyssnat ett slag så begav vi oss till Preem för att inhandla lite stuffz. Vilket resulterade i att vi träffade Jesper som tankade och handlade choklad. mycket bra man. Jonas kunde inte alls bestämma sig över vad han ville ha, men jag däremot var rakt på sak! jag skulle baskemig ha en burk cola och en dosa lucky strike, tyvärr hade de inte black, så fick ta white, men inget fel på lucky strikes vita faktiskt. så ni vet alltså!

När jag närmare inspekterade dosan så upptäckte jag en ny och fin design, och ett fint fack under dosan där det stod "BEGAGNAT". mycket grannt!

Jonas hade då inte ens kommit halvvägs i hans handlande av en läsk. då tipsade jag honom om chokladmjölk och lättsaltade chips! för det är mycket gott!
När vi kom hem till Jonas igen så satte vi igång Transformers 2 och åt vår näring för kvällen.

Jag kände dock att jag kanske borde hålla koll på min grupp så jag åkte hem igen. Det visade sig att de inte var tillgängliga, så ja det var väl lugnt. Nu sitter jag med tända ljus i ett helt mörkt rum, bloggar, lyssnar på timbuktu och njuter av kvällen.

Det är mycket lugnt just nu.

rött rött vin och födelsedag

Idag fyller min mor år! SÅ efter skolan så gick jag till guldfynd och fyndade ett jättefint halsband till henne, när hon sedan kom och hämtade mig så blev hon överlycklig pga detta silverfynd från guldfynd!
Hon sade att hon tänkt köpa ett liknande själv, men som tur hann jag före!

Dryg skoldag iom att den inneburit att min grupp typ får göra om en hel del. lame somfan, men what to do! kötta

FALUKORVEN KALLAR!

hattar, maskar och ljus

Idag har varit en grann dag.

jag vaknade halv elva av att min mamma och pappa kom in i rummet och sa att dom skulle ut och gå runt finjasjön nu.
Men iom att min mamma inte är så manlig som min pappa är (vilket är tur) så skulle hon bli hämtad när de nått skyrup. Dvs. att jag skulle agera taxi denna fina morgon!

Jag steg upp ur sängen och fixade till mitt hår som var förbluffande bra just denna dag. Rostade två mackor och förtärde dessa. Borstade mina tänder och väntade på att mamma skulle ringa mig, under tiden så matade jag mina fiskar i fishworld.
Mamma ringde, så jag rejsade ut mot Hovdala och ut mot Skyrup. När jag väl når min mamma börjar pappa gnälla om något med lamporna på bilen, men det var inget insåg han kvickt. Jag och mamma körde bort till skyrups gård där hon skulle titta på en present till sig själv, men hon hittade inget. Vilket resulterade i att jag istället köpte tre absurt bra föremål.

  • En liten afrikansk mask i metall med plats för ljus bakom den så att det lyser ut genom ögonen.
  • En låda med 12 st små smällkarameller, dessa smällkarameller innehåller tre bra saker. Ett skämt, en hatt och ett klistermärke (jag har tyvär inte öppnat någon än så vi får se hur bra grejerna är  lite senare.
  • En mask med gulddekorationer och noter som var helt underbart snygg, lite the knife över den!

Så bara bra grejer helt enkelt, detta gick loss på 136 kr! Vilket inte är någon större summa för en man som precis fått dubbelt studiebiddrag :) HEHE!

Här får ni en fin bild på denna mask som det talats om


en mask utan ben och armar är som en mask som en mask. punkt slut


Nåväl, jag åt god god god köttfärsbiff med vitlöksost och skinkfyllning idag! gott!
Har precis slukat i mig mitt kvällsliga kaffe! gott!
Har öppnat ett nytt sparkonto där jag ska lägga pengar från studiemedlet! mycket gott!
Har gjort färdigt scenariot jag ska redovisa imorgon! gottare!

Med det ville jag bara säga att jag förmodligen kommer börja blogga på deltid än en gång! men med mer jämnt flöde.


tack för mig!

RSS 2.0