interna skämt och sillamackor


Iom. att mina kreativitet bara har tappats bort och att ingenting i mitt liv får mig börja tänka på något annat vis än deppresivt så tror jag inte att min blogg hade varit så kul om jag skrev massa skit om hur sugigt allting är. Men kan skriva det en annan dag. Nu sitter jag iaf här på min stol iklädd i jeanstyp. (stolen är inte iklädd i jeanstyg, jag rullade in mig själv i det for fun.)

Men det som jag tycker är lättast att berätta om utan att bli helt sär-emo är mina drömmar.
Inatt så drömde jag att jag tog med mig Emma från skolan hem. Vi satte oss på mitt rum och spelade gamla nintendospel (det var typ SNES, men jag har egentligen bara N64 :/ ).  Iaf så gick jag ut o satte mig vid köksbordet som tydligen var placerat preics som det var förr i tiden. Sen började jag och Hugo spela ping pong mot varandra. Mina odds var sämst, jag stod längst in vid en vägg, nätet flyttade på sig hela tiden när jag skulle serva, min pappa satt o gnällde på mig hela tiden så jag kunde inte göra ett skit rätt längre... Så. jag blev skitförbannad och slog min bror i huvet med racket (riktigt hårt) sen så började jag skrika på varenda jävel och bad pappa dra åt helvete. sen kom jag på att emma var kvar på mitt rum, hon hade ju suttit där jättelänge helt ensam. lite synd om henne.

Men när jag kom in i mitt rum kom jag på att jag drömde. Det var därför hon inte satt kvar, hon ligger ju hemma i sin säng...

Geisha

Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut.

Inatt drömdes följande.
Tim Kronholm som gick i min klass förut var med i vem vill bli miljonär.
Bengt Magnusson säger
"Ah du Tim! Nu kommer den sista frågan som du kommer behöva en vän för att lösa. Så jag föreslår att du ringer en vän du verkligen kan lita på!"

Tim ringer då mig! Jag svarar och Tim ber mig komma till stockholm omgående! jag gör det och det går på ett kick!
Väl inne i studion frågar Bengt mig lite personliga frågor och jag besvarar dom det ett sant nöje!
"här kommer frågan grabbar! Är du villig att kyssa din vän du har ringt hit? Och om svaret är ja, gör då det!"

Jag och Tim kollar på varandra helt förbluffade för liksom, vafasen gör en sån fråga i detta programmet?!
Men ja. Jag och Tim bara gör det! Tim levde dock sig in en aning mer än mig, men vafan, han vinner ju en miljon kronor!

Nå, ja. han vann. Drömmen slutade...

Nu ikväll har jag pillat ihop 7 stockfoton till en och samma bild. Tog en liten stund men jag är faktiskt nöjd med resultatet även om det inte är perfa! Här har ni!

Hejdå...

Ännu En Dag.

Idag blev en bra dag :)
Just nu
befinner jag mig hos Jonas Friberg. Vi har lekt på hans jobb som vi brukar göra.

Vi har spelat biljard, ätit pizza, spelat våra spel på facebook, druckit kaffe, cola, och myst och pratat saker. Även lite antikrundan! :)

Jag trodde inte att det skulle bli en bra dag men jag vågar nu säga motsatsen!
Jag lyssnade precis på lite bear quartet som jag och MIN före detta flickvän Helena lyssnade på ofta förr i tiden. Det är underbart bra grejer och jag gillar läget. Vi ska snart se på Freddy Got Fingered. Vi kommer att njuta!


Detta är min lärare Roger. Jag hade tråkigt i skolan idag, så jag gick in på hans Facebook, snodde en bild och gjorde om den lite! det blev ganska så bra!

Jag och Jacob kommer snart börja filma vår film. Någon som vill skådespela kanske? Det kommer bli en succé och vi VET det!
DAGS ATT SÄGA HEJDÅ!

ATT SKOLAS

Imorgon har jag studiedag.
Inte så många andra.

Någon som vill göra något idag så är jag öppen som fan!
Men förmodligen kommer jag bara sitta himma o slappa as usual. FETT MED INTE GÖTT!

JA JA!

JAG ORKAR INTE MER NU SÅ JAG SKRIVER ETT JÄTTEONÖDIGT BLOGGINLÄGG OCH SKA GÖRA NÅT ANNAT ONÖDIGT NU TYP SPELA !


teoism

KINAPUFFAR I KALASBYXORNA!

 Igår blev Obama president i USA. HA DEN ÄRAN!



Idag pratade vi om teoism i skolan. Äntligen nånting jag gillar.

Religion är intressant och det är kul att prata om, jag får aldrig nog. Älskar att veta saker om religioner! Jag blir aldrig mätt (förutom när jag går till skolsystern o sånt)! Idag var det inte såvärst fett men det var bara om människosyn o sånt piss, orka. alla är blinda och borde döö!

Men jag o robin hade rätt kul tsm iaf. hittade på massa kul ord o meningar och helt fel saker. Det funkar bäst så!
JAPP JAPP
Religiösa människor är svåra att debattera med. Vad man än frågar så kan dom svara med hjälp av sin bok.
Liksom vafan är det? Dom svarar inte på något av egna åsikter eller för att dom har granskat frågan nogrannt. Nej utan dom svarar för att dom har blivit uppväxta med att alla svar finns skrivna på papper. Därför är en religös människa omöjlig att debattera med om dom inte har lite hjärna och kan tänka själva och resonera. men de flesta använder bara boken som ett svar. fegt.

Fast saken är den att jag har inget emot religösa i sig, jag bara ogillar just den delen att många gör så.

"Fuck the free world! "

dagens ordspråk av mig: "Hellre skita i stuprännan, än stupa i skitrännan".

Nog om det.
Har precis tittat klart på säsong två av the office. Jag vet inte vad jag ska säga. jag klarar knappt det, jag är helt skärrad...
Snälla Pam, skärp dig! Du vet att han är den rätte!

Jag har kommit fram till att min lampa är riktigt stekig, satte på den och det BRÄNNER i min hud!!! den har ett påläge, ett avläge och ett SUPERLÄGE!

Avlägsna tankar om ingenting.

Det hade min bok hetat om jag hade skrivit en tror jag. Jag tänker på massor men jag har aldrig nåt vettigt oftast.
Mest meningslöst skräp.
Jag ska nu försöka skriva något.

Justeh! Jag skulle vilja säga att jag varit snuslös sen i lördags, men stämmer inte riktigt för jag fick två snusar av Dan idag och någon igår också minsann. MEN! jag har inte ägt en snusdosa sen i lördags och det suger!
Imorgon hoppas jag Jacob kommer till skolan för han har lovat mig en dosa snus som jag ska få, för jag har slut på pengar just nu. Mer kommer ju den 30e som vanligt. DRYGT MED VÄNTA! Så just nu om kvällarna blir jag gnällig, smygätig, trött, lättirriterad och flummig. Det är inte så att jag lider av ett så kallat missbruk av någon exotisk drog från de karibiska öarna i söderhavet.
nej jag är bara i brist av snus. vilket suger pung som Dannyboi hade sagt!


Tomorrow will be the most beautiful day of Raymond K. Hessle's life.
His breakfast will taste better than any meal you and I have ever had.



knock knock

- knark knark!
- vem där?
- knarkarN!
- knarkarN vem?
- vet inte?



En gång i ett sagoland för 100 år sedan bodde en hare. Haren hette Lars och var en jävel på att hoppa längdskutt.
Han var med i alla möjliga tävlingar men sen bröt han ena foten. Efter det så ville ingen tävla med honom mer, han var bara jävla värdelös. Fy fan för Lars...

Idag har jag varit med Jonas. Han ringde mig idag och jag blev glad för det.
Jag åkte hem till honom typ vid 12:57. Var framm hos hans hus vid 13:25 ungefär. Han låg i sin säng den lyxaren och kollade på menyn till Linus på linjen-dvd'n. Vi myste en stund, sen gjorde vi saker. Vi installerade spel, gjorde upp planer för vad vi skulle göra, försökte göra en bild men gav upp utan motstånd, drack julmust light, kollade på lite film, spelade in vår svenska version av shoreline fast i speedad version så det lät som det var smurfarna hade gjort den. Vi skrattade och hade kul.

Men det förändrar inte det faktum att jag inte har någon snus.


min syster har ett nyckelband som det står "riktigt god grillkorv" på :)

"kärleken är skit typ, kom vi gifter oss o käkar lyckopiller & lever lyckliga i alla våra dagar"
Hon har rätt.

if I die tomorrow

Jag har börjat bli trött.

Jag har nog aldrig varit så less på livet som jag är just nu tror jag.
Skolan är mycket att tänka på, vilket jag inte orkar.
Ensamhet, mestadels med vännerna, saknar  vänner som hör av sig och hör hur det är med mig och frågar om jag vill umgås. hade verkligen behövt det just nu.
Snart är skolan klar, jag ska antingen på högskola eller skaffa jobb. Jag är lätt fett med gött inte mogen för det känner jag.

Slutet på mitt gamla liv är nära. Allt kommer att förändras och jag känner mig sjukt förvirrad i det. jag är för fan snart vuxen...
Inte redo på flera sätt.

Men skolan kommer jag iaf fixa känner jag. projektarbetet är snart slut och det känns faktiskt jävligt gött att ha lyckats med något och även gjort det äckligt jävla bra! Jag kommer meddela er när ni kan kika in på skiten.
ni kommer förmodligen gilla det.

jag har blivit gammal och bruna skor är efter klockan sex.//

Fick höra ett bra citat av min fader idag. Det lyder såhär:
"ger du en man en fisk så har han mat för en dag. Ger du en man ett fiskespö och lär honom fiska har han mat för livet"

Jävligt bra citat, innebörden så som jag fattar det är ju att man ska inte göra saker åt folk. Man ska hjälpa dom på vägen dit så att dom själva kan uppnå det. Då har man gett dom något så mycket mer.
               Tänk på det era blykäkande frigolitbitchar!

Jag saknar min klass somfan, men imorgon är det åter till skolan. denna helgen har varit ganska lonely, sad och nere. Men det går väl över imorgon i suppose. Åter till vardagen, repa, dricka kaffe, göra onödiga saker och låtsas gilla läget.

dags för mig att säga hejdå
.



Nytt år och nya möjligheter, visa mig dom då!

svenska attacken

Sverige är fan töntigt!
Vi går runt o är fint uppklädda och doftar gott, ser vi nån ramla omkull på gatan så drar vi oss för att hjälpa personen även om den behöver det. Vi har absolut vodka som ger oss lite status men that's about it!

Hade det funnits monster (det kanske det gör men jag har inte sett nåt mer än min pappa) så hade dom ju varit läskiga. men hade monstret varit från sverige hade det blivit rädd när den sett sig själv i spegeln.
Nu sitter jag här hemma i min svenskaste stol (en ikeastol) och tittar på en skärm fylld av flytande kristaller och känner mig väldigt sugen på ett glas vatten. helst massa  toast och chips(lägg märket till att orden egentligen inte ens är svenska) också för jag är rätt så hungrig men det kan jag inte fixa. det låter så förbannat! Jag fick tag i en bit lax och vattnet iaf!

Jag har blivit totaladdicted i ett mafia-spel på facebook. det är typ enda anledningen till att jag har det. HATAR VÄNNER!
Nej det gör jag inte, älskar dom! nu ska jag chilla järnet, spela lite, kika lite och äta min jäkla lax!

så nu går jag och är lite svensk. tjarå

att åka till rymden

Att åka till rymden har jag länge velat göra.

Hälsa på teletubbiesar och marsianer.
Marsianer av marsipan...

Jag har inte skrivit något jättebra på jättelänge för jag har jättesvårt att hitta på nåt att skriva om så ni får gärna komma med förslag som sätter igång min hjärna en smula.

Jag sitter här ensam på mitt rum med en stor kanna te. En tekopp och en "sockerströare" (ni vet en sån som man häller ut socker med fast den begränsar det så att det bara kommer en sockerbit i taget. fråga mig inte hur). Nu hämtade jag en sked också. bara så ni vet...

Te är gott och jag fattar inte denna bögstämpel som finns över det. Te är gott o så ska det vara! kallar ni hela jävla kina för bögar eller? dom dricker fan te till maten! fattar ni hur manligt det är eller? tycker ni att mr T är bögig? han är nog den mest obögiga där finns!
FRUKTANSVÄRT manlig är han!


Men det är väl inte alla som förstår det antar jag... ni gör mig så ledsen...



Tillbaks till rymden snälla!
Detta är en liten bild jag gjorde igår. Det är en armé av röda teletubbies(poh heter hon) som symboliserar en lite halvgullig sida av nazismen, även om jag inte är helt säker på att en sådan existerar.

Den röda har ett hål på huvet, den gula har en spiral, den lila har en trekant och den gröna har en spik.
Alla dessa syboler kan förknippas med sex och jag undrar verkligen om det är så bra att ha dom där så tydligt mitt framför ögonen på tusentals barn! Jag måste säga att när jag tittade på det så blev jag sjukt manipulerad, dom sa till mig att gå o snylta saker i skafferiet och strypa mina syskon i sömnen och det kunde slutat riktigt illa.
Men jag bestämde mig för att sluta titta på det igår.

Nej, jag tror inte tv-program gör så stor skada på barn. Våldet är isf det enda som ger en skev uppfattning om hur det är IRL. För man tål inte så mycket (eller ja, jag gör ju) som på TV. Så teletubbies får ingens son att bli homosexuell som nån pappa hade stämt teletubbies för. Hans son hade sett den lila krama den gröna (som också är kille) och sen börjat krama sina killkompisar på dagis. Det tollererades inte av fadern, det var helt sjukt ju. Pojkar som kramar pojkar är ju bara helt totalt äckligt. Man kan ju inte annat än hata homosexuella.

 LOL

utoininout

Flipp flippedi flipp flipp showpidoo.

Ett kattdjur vid namn Leo passerade förbi en vägskylt och tänkte "tur att den skylten inte visar fel"
Men som det står i lagboken på sida 347, lite aldrig på någon som inte svarar på dina frågor. Dom kan myckte väl vara mugglare.

Toast med skinka, ost och taco-ost är gott har jag kommit fram till. Fick nämligen ett smakprov på en sådan igår och det var en upplevelse som fick mina ögon att rulla och mina smöklökar att rave'a.
Men vetenskaplig som jag är så vill jag nog forska vidare på mackan innan jag kan kalla den för fulländad. Men vem fan är jag till att avgöra det?


Staden där det mesta händer.


Idag vill jag dricka mycket kaffe, jag gillar kaffe.
I en tidigare bloggpost så undrade jag varför kaffet "rinner igenom en" och fick ett ypperligt svar och som tack dela ut ett diplom. Denna gången blir det inte så för jag vet ju hur det går till numera.
Men kaffet sätter igång mig lite granna så jag kanske kommer på nåt underligt att undra på ikväll.
Då får ni vara på hugget!

Jag har hittat min kärlek på youtube. hon är fin<3



Det kommer mera ikväll! så stanna hemma för allt i världen! så ta på mig, ta på mig nu, vet att du vill det så gör det!

heaven and pancakes

himmel och pankaka säger jag! jag sa det!

Att klämma finnar!

Tänk dig att du ser en grovt alkoholiserad finländare gå in mot din dörr. Han ser lite halvt våldsam och våldtäksmannig ut.
Så vad gör du? jo du klämmer honom i dörren när han kommer så pass nära. Då har du klämmt en finne!

Nu vet du det.

Idag är det officiellt "führer-dagen"


Det har inget med nazistiska åsikter att göra, utan jag vill bara informera.
Hitler var en stor man, man kan inte säga emot det faktum.
Han kanske inte var så värst lång eller bred men han gjorde en stor sak. det han lyckades med var storslaget!
Det var ont! MEN fortfarande sjukt stort!

Jag citerar jonathan i min klass "Hitler var som Voldemort, dom säger i harry potter "voldemort did great things, evil things, but great..."

men men, han är ändå död. men jag vill se den nya filmen där tom cruise inflitrerar nazityskland och ska döda hitler!


brum brum tack för att ni läste, sa bilen.

sjuk, sexig och singel

sjukdom är något onödigt. världen vore ett bättre ställe utan sjukdom!
VÅGA SÄGA NEJ TILL SJUKDOM!

Jag håller iaf på att åka på nån jävla überförkylning alá djävulsanal!
Min röst är cp pga ont i halsen, är tårögd, varm som fan, helt slut i hjärnan och vill bara inte längre!
Det låter lite som en rökande förskolelärare men det är faktiskt mig vi pratar om. jag är inte den som är den!

Jag vill vara immun hellre! visst, det är ju sjukt skönt att stanna hemma från skolan! MEN det är ju inte lika kul när man är sjuk måste jag medge...


Livet måste upphöra nån gång säger jag.
Jag ska bygga världens största nervgasbomb och släppa den ner i jordens mittpunkt genom ett rör jag bygger i tormestorps släckta vulkan! Ner i röret åker den och kommer sedan att spruta upp genom diverse ställen i marken och på så sätt ödelägga hela den mänskliga befolkningen.
När detta skett så kommer alla se om man kommer till himmlen eller om man hamnar i Las Vegas.

Och om jag har lite otur i min plannering så kommer CIA springa in genom dörren rätt vad det är. men då säger jag bara att jag försöker göra ett tappert försök att göra dansk ost. dom luktar ju för bedrövligt...
Så kommer dom gå där ifrån utan en blekaste aning att deras existens snart är över!
(moahaha)


Det finns en smärre risk att några är immuna mot denna nervgas jag konstruerat av fransk senap, dansk ost och en liten smula chilipulver. Då kommer de överleva, de kommer att döda de svaga och kvar återstår den perfekta rasen.
Rasen som är redo att bygga upp världen på det sätt den borde vara. Jag skall kalla dom för "Årier"  (de kommer inte att släppas varje år även om det låter så, men jag hade ju bara tänkt göra detta en gång iom att jag dör av nervgasen).

De kommer härska planeten och avla fram de mest renblodiga barnen i världen. med överlägsen hjärnkapacitet och muskler större än vad du ens vågat mardrömma om! Deras föda kommer vara den ultimata födan, deras hus kommer vara de ultimata husen! and so on!
Jag kom på nu i skrivande stund att det Kan faktiskt hända fler än en gång. De KAN  komma varje år om jag vill. det är bara att slänga ner fler bomber och sätta en timer på dom så att dom ploppar upp varje år :)


(SKOJJADE BARA!)

tack för att ni tog er tid!

transfetter och efterblivna!

Bio.
ett underbart påfund.

Denna stora lokal med ett stort utbud av stolar och en stor vit duk med rörande bilder och ljud.
Detta är ett fenomen som slagit igenom stort och är ett bra ställe att ta en flicka man är intresserad av till. Jag gjorde det!

Jag bestämde mig sent igår kväll för att träffa det lilla flickebarnet Nikki idag. Vi bestämde att vi skulle se på bio. så det skule vi!
Idag bestämde vi då vilken film det skulle bli, "the day when the earth stood still"

Filmen tänker jag inte berätta om för det får ni ta reda på själva era fascistsvin!
Men brevid mig o Nikki satt det ett utvecklingsstört par och deras assistent...

De förstörde filmupplevelsen lite måste jag säga. Inte nog med ett killen skulle kommentera varenda jävla mening som dom sa i filmen. Dom skulle även kränga typ 2 kg ostbågar och slemma ner sina läskflaskor så det bara ploppade om det när dom släppte flaskan med läpparna! De skulle även pussas med varandra! De körde riktiga långtradare! jag måste medge att jag avundas deras lungkapacitet lite granna! De höll ut en och samma puss i typ 1-2 minuter. jag vände mig hela tiden om för att se om dom fortfarande andades. Det gjorde dom verkligen! För killen blängde så sjukt surt på mig!



Jag är lite rädd för utvecklingsstörda människor måste jag säga.
Det känns alltid som att dom vet om när folk tittar på dom! som om dom vant sig vid det och fått superreflexer!

Vi åt på burger king innan vi såg på bion. Jag käkade en hamburgare och chilicheese FYI.
Chilicheesen fascinerar mig verkligen. friterad ost med chili, kan det bli mer genialt. undra vem som kom på det.
Typ Greve von chilésheiss!

Popcorn är min favoriträtt som ni kanske inte visste om ni inte känner mig. annars borde ni veta det!
Jag hade ju precis käkat så jag tog bara en liten popcorn. (det låter skumt, låter som jag bara fick ETT litet popcorn men jag tror det är så man säger!).

Nu när jag kom hem så insåg jag vart hälften av alla dom popcornen tagit vägen! jo rakt ner i min schal! (ni vet den blåa som egentlien är rätt bögig för det är massa hästsaker på den men som ingen har sett för att ni litar på mig att jag har smak).

Hej Nikki! du förvandlar mina ben till smör, jag är betuttad i dig! :)

vadå?


nytt år?
igår var jag full. jag gick jävligt vilse... men som tur är så ordnade det sig
Men jag hade jävligt kul. fattade dock inte vart fan jag vaknade. men fan gött var det!
usch ja! som det ska gå! när jag kollade min mobil idag var min samtalslista längre än ett jäkla marathon!

Chillade med Dan resten av dagen. jävlar ja!
Nu har jag varit hemma i några timmar och ätit pizza för andra gången i år. lätt den godaste pizzan jag ätit i år!
Pana cotta också! fett nice!

Jag drömde skönt inatt. ska berätta drömmen och hitta på lite grann men det mesta är som det var i drömmen!



jag drömde att min lugg kunde bli hur lång jag ville! så jag var typ värsta action hero och fångade bovar med min lugg. det var typ ett lasso! riktigt grymt var det. man kunde göra en hel del med det. tyckte dock det var konstigt för jag har ju fan precis klippt mig.
Sen så vaknade jag upp i min säng och tänkte "hur fan hamnade jag här? jag firar ju nyår i hörby? så går jag ut bakfull som få och ser att min farbror och hans fru sitter i soffan o tittar på mig... dom börjar skratta åt mig o säger "ja här trodde du inte att du skulle vakna va?"  och nej det gjorde jag ju verkligen inte. jag var ju i hörby whafan!
Så kommer pappa fram och säger hej o så. "jag ska bara upp och raka mig min son, brb"

Så går han upp för trappan och så ställer jag mig på skohyllan och gömmer mig bland jackorna (?) och säger till min pappa "PAPPA! jag älskar dig!" så springer han i full fart ner till mig, kramar mig och säger "tack min son! det har jag längtat efter att höra!" och då ser jag att han har rakat skallen! fast inte helt. han har bara gjort en jävla munkfrilla!? helt stört! så kan han ju inte bah göra! men det hade han!  sen gick jag på toa. helt toan gick sönder och duschen sattes igång så det blev översvämning och massa toalettrengöringsmedel spilldes ut och allt var totalt kaos! då kom mamma in och sa "det gör inget min son, det brukar bli så nu mera..."

tackar och bockar för er tid. puss : *

RSS 2.0