dagens trix

En kille som får mig att skratta oavbrutet oavsett vad han säger... jesper ronndahl!



idag är en tråkig dag. men den funkar iaf. jag har inget mer att säga idag. för bra är den inte!
har jag tråkigt. ska inte ni ha det bättre era små lymmlar!

hell yeah! heaven no!

fredag spenderas ofta med Jonas har jag tänkt på.
Det är något som jag gillar att spendera dom på.
Det är lite som att en haschare gillar att röka hasch. Jag är en jonasare och jag gillar att jonasa! (jag står för det!)

Vi är nog beroende av julmust. iaf Jonas... han blir tokig utan det! Han är en riktig julmustare! It's a must!
Men Jonas is a must for me! en mustig kille.

Guitar Hero World Tour

Det är grajjor det kan jag ju meddela! jag har lirat rockband förr och det var ju lagom kul men jag fastnade inte. men GHWT var ju helt fantastiskt enligt mig. det spelade jag somfan hemma hos vilch igår med i princip hela grabbagänget! ÖVERTREVLIGT!

Men som jag sagt förr så vill jag inte berätta om vad jag gör om dagarna men sen är det ju samtidigt ganska svårt att inte göra det på ett eller annat sätt! MEN! nu ska jag tala om för er att jag vaknade 14:45 idag! det var totaltokigt. knappt kul!
Det väckte en tanke i mitt huvud nu i skrivande stund.

Jag antar att vi inte vaknade för att det inte fanns nåt ljus i rummet. det var verkligen helt mörkt, totaltjävlamörker!
Och delvis för att ingen kom ner o väckte oss! (förutom Jonas som störde min och vilch skönhetssömn!)
Tänk er då att det kanske finns ett ställe på jorden där det nästan aldrig är ljust! kanske bara ljust nån ynka timme per dygn. tänk då om dom inte har några fönster i rummet heller! och inga släktingar som väcker dom! Då borde dom kunna sova i all jävla evighet! Det är kanske så björnar har det! dom bor i björnlandet och slumrar iväg tills det känns lagom att stiga upp! dom är riktiga sjusovare! och törnrosa också(?)...
 
VARFÖR
heter det sjusovare? kan någon svara på det så blir jag sjukt glad!
Men nu blev jag för nyfiken vad det var så jag tog reda på det själv! MOAHAHA!

"Sjusovaren är 13–19 cm lång och har en yvig svans av 11-15 cms längd. Vikten varierar mellan 70 och 300 g. Sjusovaren är ljusgrå på ovansidan och vitaktig på undersidan. Kring ögat har den en tydlig, svart ring.

Sjusovaren är nattaktiv. Den är högljudd, med olika brummande, morrande och visslade läten. Under parningstiden har den ett genomträngande, upprepat pipande. Sjusovaren kan bli upp till 4-5 år gammal. Den ligger i dvala från september eller november till maj eller juni."

Där har ni det!



Men den sovar alltså i ett halvår! det är en ganska fet prestation! undra om en människa hade varit kapabel till det!
Dock så får man ju typ ha dropp med mat o vätska. men det hade nog fan kunnat gå! jag undrar också om dom vaknar typ i februari och snoozar en stund, typ till maj-juni.

Fast. människor som ligger i koma sover ju ett ganska bra tag...
jävla tjommar! men lite elakt att beskylla dom för något. det är ju förmodligen inte deras fel!
tack för att ni läste!




långbord...

ge mig sommar, sol, vind i håret, ny asfalt. min julklapp för tillfället


ARMAGEDON!

ojoj. vilken lång dag.
vaknade vid 11 idag och hade nån sorts strumpa på min dörr, med en polkagris i. för övrigt så var den tom!
Aja, hela fajmiljen stod ute i köket och värmde mat o grejer :O jag fattade inte ett smack

o sen kom mormor o morfar hit :O (?)
förstod inte riktigt vad som hände. men nånting var på gång!
Vi började äta lax, sill, ägg o grejer och efter det så kom det varm mat typ köttbullar o korv o sånt smaskigt.
Sen chillade vi o tittade på tv. det var nån anka på tv som sprang rundor och massa andra tecknade figurer. rätt kul program. får kolla upp vad det heter så att jag kan följa serien.

Sen helt plötsligt så gick pappa ut o skulle gå en runda ( han har blivit så hälsosam på senaste tiden) och sen kom det en skäggig röd och tjock gubbe :O han hade med sig två säckar med presengter!
Min syrra fick mest, så hon sa att hon vann tävlingen! med stor marginal måste jag säga.
Den skäggiga gubben gav mig en riktigt äckligt snygg tröja, massa körkortsgrejer (dyrt :O), siestabiljett (happyness!) och en deodorant (han tyckte väl jag luktade funky).
 helt okej presengter :) jag gillar.


Ris alá malta blev det sen! med jordgubbssås! jummy men USCH så mättande...
fet mat ftw! <3

jaa det blev julgodis och glögg o hela köret! I LOVE IT!
Nu ligger jag i soffan med laptopen i mitt knä, har spelat mirrors edge somfan ikväll <3
Jag kollar på armagedon och den är tuff.

Skulle en sån händelse komma i framtiden undrar jag om vi hade löst den på samma sätt som dom. borra och bomba. b.o.b! BOB marley!
Bob marley hade återuppstått, tagit några bloss från sin lyckorulle och sagt "every little thing's gonna be allright!"
Men knark löser ingenting små barn!

Så om ni nån gång tänkt prova knark! vill jag höja ett varningens finger! (Y)
Dagens tips! dagens tips! lalalalalala dagens tips!
 aeh men allvarligt prova inte sånt.

(JO!)

remember remember, the fifth of November...

SEKZ

Melissa bad mig skriva om sex!

Så därför tänker jag göra ett desperat försök att göra det!

"Orgasm
Vid tillräcklig sexuell stimulans kan ett samlag leda till att personerna får orgasm. För många människor är detta ett av målen med ett samlag, man vill uppnå ett klimax i sin sexuella njutning. Huruvida en eller alla parter i ett samlag upplever orgasm varierar, liksom hur denna orgasm utåt sett uppfattas. Rent biologiskt består en orgasm i en intensiv njutningskänsla kombinerad med rytmiska muskelsammandragningar i bäckenbottenmuskulaturen. För män leder ofta en orgasm till utlösning men behöver inte göra det. Även för kvinnor kan orgasmen leda till utlösning men det är mer ovanligt."

Det var matnyttig information för er som är vilsna i sexträsket kanske!
Nu vet ni vad ni ska sträva efter ! :)

 det är fan svårt att skriva om sex. vet inte riktigt vart jag ska börja, köra eller stanna!
Men kan berätta lite om min första gång.   (KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!)

Kvinnan i fråga hade lovat mig att ta min oskuld och det tyckte jag lät lite fräckt. Jag drog hem till henne och hängde som vanligt (känner henne bra och har gjort läääänge) och så började vi mysa och gosa. Efter ett tag blev det hårdare tag och slutligen låg vi där och råstrulade och taffsade o naffsade!
Det börjar gå längre o längre. tillslut är vi varandra innanför kläderna. oj tänkte jag, det här var ju jääääkligt spännande!
Men jag var ändå skiträdd på sätt o vis! jag visste ju inte vad som väntade! ingen aning verkligen! HUR KÄNNS DET EGENTLIGEN!?


- är du säker på att du vill? frågade hon
- Jag tror det, vänta lite. sa jag och började tänka jättemycket (vet egentligen inte varför. liksom, vad kunde gå fel ? )

Men tillslut så började det, jag skakade av förväntan och rädsla på samma gång. Jag var stel som en jävla granitstaty och kände såå mycket saker strömma genom blodet. Adrenalinet var toppat nåt så in i bombens!
Vi begav oss på ett försök att köra missionären. Men jag fattade ju varken vad som var ut eller in så det slopade vi ganksa kvickt. Så flickebarnet fick ta över befälet istället! Det var sjukt...
Jag var inte alls beredd på vad som skulle komma. men det kom! men inte alls när jag tänkte!

Och då tror ni säkert att jag kom direkt. Det kan jag ju säga att DET gjorde jag INTE!
Vi höll på i typ en timme och jag började känna ångest. "är det nåt fel på mig? varför händer inget? shit!" jag blev så spännd så att det började bli hemskt!

Men tillslut så lossnade det och det blev skitbra. Det kom ljud från alla håll :D haha
Och det gick som det skulle :)

Det var historien om mitt första samlag! hoppas ni njöt!

Efteråt har det ju bara gått framåt och man har övat upp sig! jag har t.om fått kommentarer att man är bra på skiten!
Så kom hit o testa vettja! dock inga män. jag är inte lagt åt det hållet

Se inte så allvarligt på sex! klart att man ibland ska det. men är man singel så är det ungefär som att bjuda hem någon på te & nintendo.

oj oj oj!

nu var det minsann länge sen jag skrev något vettigt på denna sidan alltså! ajja bajja!
Helgen har varit ganska fullspäckad så att säga så det har inte funnits mycket tid över för att kötta på bloggen o sådant.
Det hela började i fredags. Då så var det egentligen sista skoldagen som tydligen var en "avslutningsdag" men att vi skulle ha vanliga lektioner :P

Det orkade ju inte jag riktigt med! så jag, dan och tommy drog till malmö för att kolla in datorbutikens konkurs-utförsäljning, samt kika in på returbilen (nåt skrotställe för bilar).

Vi drog typ vid 9 på morgonen mot det spännande malmö. Dan var dock rädd för att köra där iom att det sägs att "den som kan köra i malmö kan köra vart som helst"... jäkligt mäktigt!.
Vi åkte o hade kul o disskuterade allt möjligt skräp som ingen bryr sig om. På vägen ner dit så race'ade vi med en gammal gubbe i en volvo 740. han tyckte han var cool. men vi var coolare!



Vi kom upp på nån bro och såg vår första destination som var returbilen.
Men när vi körde ner mot där det var så bara var det puts väck! då började jag lägga teorier i mitt huvud om att vi hamnat i en dimension mitt emellan!!! tänk er det :O

man är ute o kör lite bil sen bah POFF så är man mitt i mellan två ställen och kan aldrig komma nånstans! Det var helt fruktansvärt rent ut sagt! men det löste sig tillslut!.

Jonas Friberg är en fin kille. Jag lekte med honom igår (den 21a December 2008). Vi gjorde det vi är bäst på! att göra massa helt konstiga saker som inte leder nånvart!
Så igår handlade vi två påsar chips, en dippa, en förpackning riesen och 3L julmust!
Julmusten var det heligaste ni kan tänka er!

Jag försökte övertala jonas att dricka varje droppe som om det vore den sista så att det skulle vara riktigt jäkla länge. men ICKE! han drack det som om det vore vatten! vilket det inte var, för det var ju julmust!
Chipsen tog slut förvånansvärt snabbt också :O men det var inte mycket att göra!
Vi bestämde oss för att vara stenseriösa och titta på film! men det gick rätt åt skogen! vi tittade kanske i en kvart sen var det över. vi spelade GTA san andreas nåt fruktansvärt mycket och jag älskade min flygande bil :)

Innan jag och jonas fick tag i chipsen och drickan så gick vi ju mot affären för att köpa dom. på vägen dit så tittade vi upp mot en gatulykta och grenarna från trädet framför lyktan bildade ett helt runt spindelnät! jag lovar er att det INTE var något normalt fenomen! det var helt galet! man kunde knappt tro att det var sant. sen skulle vi ut o fotografera det men vi glömde bannemaj bort det :(

Idag har det blivit ett jäkla chillande på hög nivå! jag har varit soffpotatisen 3000. Jag har pendlat mellan köket (mat), mitt rum (datorn), vardagsrummet (xbox 360'n) hela dagen! det har varit rätt gött! har fått ner ett nytt bilspel som jag ska bli världsmästare i. (det tänker jag nu iaf när jag precis börjat spela. fast jag kommer aldrig orka så jag kommer väl börja spela Track Mania innan kvällen är över :(


tack mina kära läsare för att ni tog er tid och läste mitt blogginlägg! kommentera gärna nåt kul som vore galet roligt att skriva om!


wheeltable

Idag blir de julbord i skuulan. det kommer sitta dödskönt i kistan för jag är så äckligt hungrig. det är nästan som att någon bara spolat ut all mat ur min mage, ni vet sådär så att det blir en virvelvind i magen på en o allt bara rinner ner i ett hål.
FAN GÖTT! blir mer läsning ikväll tror jag :)


fegis

Jag är nog ganska feg.
Ibland är jag en riktig risktagare men för det mesta är jag en lugn och sansad påg.
Idag klippte jag mig hos Frida och det blev en smula nazi-slick så jag tyckte att jag kunde göra en passande bild till det. jag gjorde det och jag gjorde det väl.

Men iaf, på vägen hem från Frida så såg jag en springande man i reflexväst. Jag la upp en rolig plan i mitt huvud.
När han kom nära mig så skulle jag skrika åt han "LÅT MIG VARA!" sen springa allt vad jag kunde hem.

Men i sista sekunden så bangade jag ur. förlåt. det hade blivit mer skrivet om jag gjorde det :(


goder afton både herre och fru

Denna dagen är väldigt fin på sina håll, den är väldigt E18!

Maxat med lite att göra, men det ska väl inte hindra det skrivande mästermajndet!
Har lyssnat lite på några P3-livespelningar och jag gillar det jag hör...
Jag insåg precis att man kan inte göra en punkt kursiv! Det är ju ganska tokigt iom att den går att markera och klicka i så att den blir kursiv. men INGENTING händer. ingenting duger! det gör dom faktiskt.

En gång i tiden när jag var i Lund med mina favoriter så var vi och såg Okkervil River. Det var ju maxat med braighet i sig.
Men det som förgyllde kvällen var ju nästan dom unga "lunda-borna"!
Han som snackade som Sidd i Ice Age var ju helljuten allvarligt talat. En kille som vet vad han pysslar med. Han har full koll på att hans polare TS är i new york och ingen annan stans! Tänk om ni kunde ha så bra koll på mig. Då hade jag aldrig fått vara ifred!
En annan "Lunda-bo" hade full koll på det hära med rökning! Han kunde rabbla upp säkert 4(füra) olika sorters cigg! Jäklar vilken kille alltså! Sen sa dom även att alla i lund som var över 14 år nån gång hade rökt på! De hade inte direkt nån statistik men man var ju så illa tvungen att lita på snubbarna. Dom hade ju trotts allt koll!
De beställde burgare på Burger King utan att egentligen ha koll på hur mycket pengar dom hade. Det kallar jag att leva farligt! Dom hade koll!
De insåg sen att vi tydligen var snåla för att vi inte ville bjuda på cigg, läsk, mat och pengar. Jag tyckte att min läsk inte behövde bli smittad med "lunda-herpes" för den var god så som den var! Alla är bra och fina som dom är. men det tyckte ju inte dom! jäkla hyndar! Och iom att vi var så snåla så tyckte dom inte att vi hade nåt att hämta i Lund. Vi skulle fara tillbaka dit vi kom ifrån (Hässleholm). Och vi hade ju inte direkt nåt emot det för vi hade ju redan fått ut vad vi skulle av kvällen. Så vi åkte hem...

Nu såhär i efterhand kan jag inte se dom som "Lunda-bor". Jag ser dom som en smula utvecklingsstörda fyllon. men jag kom på ett skonsammare alternativ till den benämningen.
Annorlunda-bor

Jag är ju en cool kille i mina bästa år så att säga. Jag får mat hemma, har ett ganska fint och mysigt rum, går i en cool klass, har coola vänner, betér mig coolt och så vidare.  Ja, mitt liv är som monopol.
För jag äger hela staden.

Lite självsäker får man ju allt vara kan jag tycka.

Politiker som köper toblerone kan vara en bagatell. Lika så när de inte betalar tv-licens. Det stör ju inte mig så mycket.
Helt okej. Men därför tycker jag att man ska skita i hela skattegrejen. Iaf för mig. Jag klarar mig nog bättre om jag inte behöver betala skatt.

Så med detta skrivet avslutar jag mitt inlägg med detta.

Ingen skatt till regeringen! Vi tar det svart på parkeringen.

morgonstund har guld i arslet


Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut!

Jag drömde att jag var i ett villakvarter och sprang rundor och gjorde inget vettigt.
Så märkte jag att min piercing inte var kvar! :O
Så jag var ju tvungen att åtgärda detta faktum! Jag tog upp en nål och piercade mig, men denna gång i mitten av läppen istället för vänstra sidan.
Det blev skitbra tyckte jag och gick rundor ett tag med min nål i läppen. Men jag tyckte att det såg lite dumt ut så jag letade upp en liten ring som jag använde som smycke. Jag bytade mellan nålen och ringen hela tiden under drömmen tills jag tillslut insåg att nålen var på tok för lång! den stack ut JÄTTElångt!
Så kunde jag ju inte ha det så jag tog dit ringen igen, men ringen krympte lite hela tiden. Rätt så jobbigt!
men jag ignorerade det och satte mig på altanen i en av Lalandia-stugorna. Där var en bänk med bord o allt (ni vet en sån som har två bänkar och ett bord imellan o allt sitter ihop), en grill, ett litet hus som det  var grillkol i OCH en väska till en kamera!

Jag blev äckligt nyfiken iom. att jag vill ha en systemkamera.
så jag började titta runt om mig för att se om någon såg mig. Jag såg tvärs över gräsplanen, där satt två gummor i 40+ åldern och fikade. HMM! hur skulle jag göra för att ta det utan att de skulle se mig? Jo jag la mig lite halv ner som att jag skulle sola lite, tar tag i väskan och stirrar en av gummorna rakt in i själen på mig! Hon reser sig upp och tar sin telefon och ringer! Till vem vet jag inte, var det kanske ägaren till Lalandia-huset eller var det till polisen? jag vet inte men jag springer för allt vad mina ben orkar!
Jag kommer till en typ rabatt med massa sån barkig jord i. så stannade jag där och kom på att jag har en ny piercing så jag var tvungen att fota den och mitt söta ansikte för att se hur det såg ut och eventuellt lägga ut på bdb. Det såg helschyrre ut!



Jag vaknade sen av att min mobil alarmade så jag vaknade till liv och stängde av larmet.
Jag återgick genast till min sömniga värld där jag satt hemma i min säng (där jag ligger o sover i den riktiga världen) och kikade runder på datorn. Jag gick in på msn för att kolla om Dan var online för han skulle köra mig till skolan tyckte jag. Men när jag skrev till honom så bara raderades allt jag skrev!!! Jättejobbigt! Sen kom jag på varför det var så!

Det var för att jag fortfarande låg och sov! Så jag tänkte
-men mobilen har ju redan ringt?! varför är jag inte uppe och duschar o sånt? bäst jag vaknar!

Så det gjorde jag, steg upp ur min säng med masten i vädret och gick med handuken runt min kropp bort mot toaletten.
Hela min familj var typ påväg ut genom dörren :P så jag passar på att klaga på mamma "kul att du säger att du alltid ska väcka mig om jag inte är uppe efter 07:30 och aldrig gör det!" sen gick jag in o duschade. jag hamnade lite i trans och glömde bort tiden, jag duschade längre...
slänga i sig lite käk och så, ta kontakt med Dan och åka till skolan.

DET VAR MORGONEN DEN 15 DECEMBER!

ett ypperligt tillfälle för ett utmärkt avtal

Här ligger jag o suger på en filidutt. (*1.) det är helt okej för att vara söndag alltså.
Vi har bakat pepparkakor idag. (*2.) jag fixade stämningen totalt!
Jag tog fram min lilla laptop och satte igång mitt älsklingsprogram och sökte på christmas. Jag fick upp massor av olika album och hundratals låt-titlas med christmas.
Fotade lite men fotona blev FÖR JULIGA!

I Faderns, Sonens och den Heliga Anders Lundins namn så hoppas jag att det blir snö imorgon.
det lär inte hända, men anders har en del oanade krafter som ni skansendiggare inte riktigt förstått er på än!
Det är precis vad dom sa om leif loket olsson innan ni insåg att han hade makten! Makten att smälta det svenska folket!
Bingolotto är nog ett av de tråkigaste och mest pensionäriga programmen som finns! och ÄNDÅ så ska man titta på det. för Leffe är där! Loket, som får allt att rulla!
Dax att lägga sig bakåtlutad i min säng, bli uppslukad av allt mörker och den låga kontrastnivån i mitt rum. Ett par lampor som lyser i julemörket. Svara på nåt sms som kommer att komma, skriva med människor på msn, titta på en film, spela lite spel, dricka lite vatten. Vad är det dära alltså? helt sjukt. Hellre vettja actionfilmer. Där sitter dom inte på msn o kollar på film! Där så är dom ute o skjuter på skurkar! det är vad jag kallar kväll!

Men kan ta lite kort om varje sak jag gör ikväll då. bara för att dryga ut lite granna ;D

ligga i min säng:
Min säng är ganska mysig, men den har ett par fel. Den är för liten tycker jag och sen så har jag en kudde som är ganska dålig. jag vill även ha duntäcke!
Ljuset: Ljuset i mitt rum är just nu helt underbart! det är så underskymt mörkt i sina hörn att man bara slukas upp av allt runt om mig! Det är en väldigt gosig känsla. Som om mitt rum tar hand om mig. kanon!
SMS: Short Message Service, Den tjänst jag nog använder mest på min telefon. Svara på sms från min vän Malin, hon är grym!
MSN: Mina vänners lättaste sätt att få tag i mig om ni vill ha någonting ur er och samtidigt få ett skratt! Skriv för helvete!
Film: Min främsta sysselsättning när jag är hemma om kvällarna. Filmer, jag ser massa filmer, allt mellan himmel och jord. it is very nice! man lär sig mycket, man får mycket kunskap ochså. PLUS, jättefina idéer!
Spela: Track Mania. Min räddare i nöden när allt annat känns tråkigt. detta bilspel som är så underbart men ack så gratis!
Vatten: Dricka vatten är ju något som är sjukt underskattat! Vatten är livets dryck! Folk säger "vatten smakar ju ingenting, det är ju inte gott!". hur vet du att det inte smakar nånting? Vatten kanske bara är så jäkla awesome att dina smaklökar inte ens kan fatta hur gott det är! så därför känner du ingen smak! ELLER är det kanske den ultimata smaken! som SKA smaka så! The Devine Taste! T.D.T!
Den som behärskar vatten, behärskar livet!



Åter till vardagen imorgon, då blir det mer bloggande av högre kvalité! jag kommer sprudla med tankar och historier tror jag! för jag känner på mig att det kommer bli en sju hundans mysig vecka! Kanske bloggen kommer bli lite extra julig men det tror jag ingen dör av iom att tiden närmar sig!

Jag har lyssnat mycket på death cab idag. jag har verkligen gillat det






Här kommer referenser till *1 och *2

1.

2.

ett jevla hollaballoo

jag vet inte om vår familj är ensamma om det, men såhär till jul har man ju sånna ljus med datum på.
är det bara i vår familj eller brinner det ljuset aldrig i rätt datum? xD
Det är helt dåligt verkligen. ska det brinna rätt datum så får det ju göra det! det ska inte brinna den 11:e när det är den 14:e!

Pulka är enormt kul! det är nog det roligaste man någonsin gjort i hela sitt liv (efter att käka pizza med händerna bakbundna). Men nu i fredags var jag inte alls pigg på att åka pulka klockan 02:10. Men det var Jonas! Jag låg i hans soffa helt utslagen och sov till 80% ungefär
Han tyckte jag var tråkig så han började hoppa på mig. Han tyckte vi skulle ut o åka. jag ville inte alls.
men så lurade han i mig att han skulle ut o röka så jag fick följa med honom. o jag visste redan från första början att vi skulle ut o åka pulka. för han är en riktig räv på sånthära!

Vi hamnade på ett dagis som heter bullerbyn. det var inte alls kul där. men vi åkte lite iaf. sen in på björket o stajlade för coola personer som skrek på oss. vi hamnade sedan i hembyggdsparken där vi åkte. Jonas åkte 100 000 000 gånger, sen åkte jag en gång o slog alla hans rekord. Sen så åkte han förbi mitt och kallade mig förlorare resten av kvällen.
Jag hatade honom...

Här kommer ett tips för livet!

Sitt inte för nära ratten, det blir svårt att styra då!


Izabella fick mig lite inspirerad av att våld kan omvandlas till något vackert.
Jag tänkte, ja visst det kan väl inte vara så svårt.
Men vid närmare eftertanke så är det nog GANSKA så svårt alltså!

I filmer kan det gå. Kolla på Kill Bill, där omvandlas fight-scenerna till något graciöst och vackart. Konstnärligt rent ut sagt!
Det är nog inte så att ett vanligt gatuslagsmål kan omvandlas till något vackert. om inte blodpölen liknar mona lisa.
Kan ett skott i huvudet vara konstnärligt? frågar jag mig själv.

Kan det vara så? Nej. det kan det nog inte. visst, mönstret i taket blir säkert snyggt. men det luktar nog lite illa efter ett tag så man skippar nog hellre det hela och går o spelar pingis istället.
Pinigis är en bra sport. Tennis i nils karlsson pysslingformat, det är som att Björn Borg och hans rivaler en dag bestämde sig för att nudda spiken och säga "schillevippen!" och så förvandlas till miniatyrer av sig själva.
fast efter ett tag så blev dom ju i sin rätta storlek, men racket och bollen var fortfarande små! Det var så pingis uppkom!
tror jag iaf...

Jacob i min klass kom på en intressant teori om chokladkalendrar! ska strax berätta den! ska bara säga att i min klass så uppkommer mycket konstiga teorier osv. för vi är GANSKA så utflummade!
(nu kommer teorin)

Han sa såhär att man ska äta julkalendern baklänges! för att då får man alltid färskast choklad! såhär funkar det!:
Chokladen i den 24e December är den som hälls i först! alltså blir den ju äldst om man låter den vara! MEN om man äter den först så får man bara färskare och färskare choklad! Det är så genialt!
Synd att det inte var jag som kom på det. men jag har ju kommit upp med en hel del andra teorier som era mänskliga hjärnor knappt kan hantera! 


UPPDATERING KOMMER IKVÄLL NÄR JAG FLUMMAT RUNT I MITT HJÄRNKONTOR!

vinnaren är

Jonas Friberg kom upp med en utmärkt teori till varför kaffet "rinner igenom kroppen".
I och med att ni andra som inte vågat kommentera inte har skrivit något så är han den enfaldige och allsmäktiga vinnaren i denna mini-tävling!

Min motivation lyder:

Med ett enastående sinne för kreativitet men även källkritik så har Jonas ådstakommit ett mästerverk i sitt eget jag.
Han använder orden som ett redskap för att skapa en sorts inre lugn inom läsaren. Med detta hjälpmedel så är han en självklar vinnare. (och lite för att ingen annan skrev nåt)


KÖFFE?

LÄs MiN bLOgg oCh sKiCKa viDaReH LÄnKEn tiLL 10 aV dINa vÄnnER.
oM dU INte gÖr dETTa sÅ KoMMEr dINa fÖrÄlDRar aTt dÖ iNOm tRe dAgAr.




jag vill slå ett slag för jonasfriberg.blogg.se    
men jag slår bara i luften, för jag är så sjukt stark att jag lätt hade kunnat ta sönder det mesta...
Han vill leka med mig nu. men jag kan inte för jag suger :( eller där jag bor suger.
Jag ska leka med han imorgon för jag tycker om honom. vi ska fan till björket o döda folk!



VAD I HELA FRIDEN FINNS I KAFFET SOM GÖR ATT DET BARA RINNER RÄTT IGENOM EN (att man blir kass i buken)!? SVARA GÄRNA! JAG VILL VETA!
Jag skulle ju iofs kunna googla det. men den som skriver bäst teori (helst påhittad själv) vinner ett fint pris av mig!
det kommer bli svinfett JA SVÄR!



Hjuligt värre

Julen är snart här. jag ser fram emot det, mycket!
Igår såg jag en dokumentär som handlade om jultomten. Om han var en myt eller inte.
Efter 10 minuter blev jag rätt så arg. jag insåg att hela filmen i princip bara var äckligt ironisk och svinig.

De var så löjliga och hade hyrt in massa skådespelare så jag verkligen ville kräkas saltsyra över producenten.
Om man nu ska göra en sån dokumentär om jultomten så kan man väl verkligen göra den?!
Visst, det är nog ganska svårt att bevisa jultomtens existens! det kan jag hålla med om, men då skiter man hellre i det.
för när jag tankade ner den så trodde jag att det var en seriös dokumentär och tyckte att det skulle bli jätteintressant.
MEN NEJ!


Så klart så måste de förstöra min afton totalt!
Idag har varit en skön dag på något vis :)

Jag behöver inte göra prov i matte för att klara kursen. bara räkna! sen har jag kommit tvåa på en tävling i film. kändes rätt gött ändå!  Sen blev Dan och jag stoppade av polisen på väg hem till mig! :O
Dans avgasrör lät lite mycket, och hans ena baklykta var ur funktion. Det jag tycker är cp när poliserna stannar en för sånt och ger en böter är att: är det inte straff nog att betala reparationen för lampan och avgasröret. Det kostar ju en del. sen ska man dessutom får 500 spänn i böter också bara för att ens bil inte är i bästa skick! :O
Kvinliga poliser asså :S ....

Jag hade gärna velat äga en nöjespark!


Förstår ni hur härligt det hade varit!?
Jag hade sprungit runt och ätit sockervadd hela tiden! OCH POPCORN! (min favoriträtt).
Jag hade gått spökrundan så många gånger att jag kunnat gå den med mina vänner utan att ens röra en min när de läskiga gubbarna hoppar fram :) 
sen hade jag åkt massa karuseller HELA tiden! Jag hade nog aldig tröttnat på det. o sen ska jag ha typ en chokladfabrik i det också, bara för att jag älskar chokladlandet i "Kalle i chokladfabriken". trippy

Ge mig silverhår och en haircut! jag vill inte ha mitt långa hår längre! sen det med färgen vill jag ska gå på en gång. så man inte får så gult o fult hår :(

Men som sagt, hellre en nöjespark än silvrigt hår :D

mjang!

Idag har varit en riktig skapardag!
Jag har spelat TM och gjort min jäkla bild!
JAG HAR INGET MER ATT SÄGA! FÖRLÅT, jag är helt slut i mitt huvud :(


another day another kick in the face!

vakna, duscha, klä på sig, äta, borsta tänderna, platta, vaxa, raka, packa ner, ut i kylan.
Det där är min typiska morgon. Helt & hållet ointressant. Jag är inte mindre mänsklig än ni andra tråkbollar där ute.

Bara för att min blogg flyter iväg som på en flod av flytande lsdtrippar betyder det inte att jag inte är mänsklig. Men jag tycker att det än så länge går bra för min lilla dagsskrift. I like you readers

Jag försöker att hålla mig borta från vad som hänt mig i dagarna (för jag tycker det är sjukt tråkigt att läsa om andras dagar själv så.) MEN det kommer flyga iväg lite off track om en stund :)

Idag har jag ju varit i skolan som vanligt, och när jag kom hem så började jag direkt spela track mania (ett bilspel som är nice) och i det spelet finns det ett grafikalternativ som heter "3D glasses". Dvs. att om man sätter igång det dära och har ett par 3D-glasögon så ser man bilen lite såhär sticka ut från skärmen. Like it was real!

Jag tänker då. Vart finns det alternativet i våra ögon?!
Jag hade gärna velat se vår värld i 2D! hur hade det då sett ut? :D
Visst, lite platt o tråkigt, men vem fan bryr sig?
Man hade kunnat åka ner i en skrivare och skriva ut sig själv och så. HUR FETT SOM HELST! det kan ju typ vara så man gör för att klä på sig i 2D-världen :O man skriver ut sina kläder!

En sak jag inte förstår är att i princip alla människor gör som andra människor. Vad beror det på? det är lite som att man inte har någon egen vilja :O  istället för att gå i skolan så hade jag velat samla ihop mina vänner och gå ut på upptäktsfärd! Hitta massa coola ställen att hänga på, mysa med sina vänner och bara VARA! men sen bor vi ju i sverige. klimatet är ju inte det bästa. så alltså drar jag med alla de jag tycker om till ett jättebra land där det alltid är bra väder. egentligen borde jag ju dra med dom till "Universums största arbetarklass-landet" det hade ju varit PERFA! Så kan man sitta där o äta riskakor med majs och solrosfrön (mamma har köpt sånna idag, jag gillar) och bara gilla livet! krispigt!
Men så kommer det nog inte att bli...



JAG HAR FUNDERAT MERA!

Hur vet jag att jag inte är typ sjuk i huvet? psykiskt störd? något i den stilen.
Det är väl inget man märker själv? typ som en finne på hakan, man ser det inte själv förän man redan gjort bort sig genom att trycka upp den i huvudet på nån annan, eller när man verkligen ser på sig själv från ett annat perspektiv (typ spegel).
Jag kanske är en helt skadad person som kan bryta ut när som helst! Tänk om folk vet om att jag är sån men inte vågar säga till mig i rädslan av att jag ska sprätta upp dom o äta deras insida?          Det är ju svårt att leva med något sådant i baktanke hela tiden. Jag menar, att jag är bra med människor är kanske ingen slump, jag kanske är sjukt överlägset socialt smart! eller så är alla rädda för mig och pratar med mig för att de vet sitt eget bästa. Anyhow så vet jag ju inte själv, eller så kanske jag är addopterad. Min mamma blev kanske dödad av min riktiga psykopatpappa, så var dom tvugna att ge bort mig för att skydda mig från pappa. Han hade blivit tokarg om jag såg att jag skrev det här nu :S

Men inget av det hära är nog sant. Men bara saken att jag lagt tid på att tänka på saken klassar nog mig som lite psykiskt störd. Så passa er, jag är påväg mot mördartitelN    ...





SNART ÄR DET JUL!

FÖRLÅT FÖR ATT JAG SKRIVER HELA TIDEN.

Klass-samhälle = En lärare, en handfull elever, ett gäng coola snubbar/snubbinnor, nördarna och hon med tandställning.


Undra om det var så dom tänkte när dom kom på klass-samhället eller om dom menar på att alla är i olika klasser, arbetarklass o sånt bull.
En liten tanke bara.

På tal om klass-samhälle så ska jag kolla på skräckfilm ikväll. typ Mirrors och White Noise...
Jag kommer nog kissa i brallan, men det är nog bara för att jag inte är en dom coola snubbarna i klassen.
Vem är jag då? Jo, jag är nog en av nördarna, fast i min klass är det ju typ nördarna som är dom coola snubbarna :S
Jäklar vad fel det kan bli.

Tänk om det fanns ett land som i princip var en riktig rackare på massa saker, typ bomba land o grejer.
Deras presidentval var mycket intressantare än våra riksdagsval och alla älskade landet för dom har så fina t-shirts.
Tänk sen om dom fick en president som inte var vit också. Det vore ju helt revolutionerande och helt ofattbart. För en svart man kan ju inte styra ett land, det funkar ju bara inte så. De skulle kalla sig Universums Största Arbetarklass. för att alla i landet är lika mycket värda och ingen ses ner på :)   det är ju ofattbart bra det dära.  Om ett sånt land skulle existera så behöver man ju nästan inga andra länder. antingen döper man om världen till deras land eller så flyttar alla dit. Det är genialt. Det är bara att förhindra att den svarte presidenten blir skjuten, då hade det blivit kaos och alla svarta hade gjort uppror och krossat landet till stoft. Om då hela världen var det landet så skulle ju jorden gå under. det vill man bara inte.

Men det är iaf tur att filmer som Den Mörka Riddaren finns : D

PepperCookies


vad skulle du göra om det kom en hetrokille hem till dig. (jag har fixat jultema på min blogg :D)

Just nu sitter jag o maxar i skolan, phett gött.
Tänkte sätta igång era fantasier lite granna.
Tänk dig en värld, där det är helt normalt att vara en pepparkaka.

Vilka värderingar vi skulle ha, hur skulle religionen se ut? De Tio Kakorden, Du skall icke naffsa på din grannes glacyrknappar, du skall icke doppa ( i mjölk), vår guds namn är BagarN och han äro allsmäktig, tillbe honom.

Hur skulle själva sexakten se ut? Det är något jag GÄRNA hade velat se, kanske lite stelt och smuligt i början. Men sen när degen mjuknat lite så funkar det nog skitfint.
Om det regnar, håll dig inomhus för du kommer att bli en våt hög av deg om du inte använder ditt sunda förnuft.
Sola inte i högre värme än 225° i mer än 5 minuter. Du kommer att bli bränd.

Som om det inte vore nog med det, så bor man i ett pepparkakshus brevid skumtomtarna. De förbövlande vandalerna, inget spår av moral i deras små skumkroppar inte.
Och vad äter man? VAD äter en pepparkaksgubbe? pepparkaksgrisar? det är ju samma deg så det vore ju en form av kanibalism även om det är en annan sorts djur.

Detta var nog ganska ointressant. Men ska komma på nåt kul att schreiba om till imorgon/ikväll/igår

Fritzl är far till alla barnen

JO nu är det såhär att jag har GANSKA tråkigt. så jag gör ett litet inlägg till  : )

Jag sitter här framför datorn och drömmer mig bort i att jag är i USA såhär i vintertiden.
Det är massor av snö överallt (säkert 2dm), alla husen är klädda i ljusslingor, alla går runt i stora mysiga dunjackor och allt är stilla och fridfullt.

skuttar en tomte på stan förbi mig, han är helvild och skriker dom har snott min släde! Hjälp mig! Hjälp mig!
Mitt huvud står helt stilla för jag tänker "vad kan jag erbjuda den stora och allsmäktiga tomten? typ ingenting?"

När jag återvänder till verkligheten från mina tankar så står ju tomtefar där brevid mig och ser ut som ett stort frågetecken.
( ?  <--- fast stort, rött & tjockt ). Jag tar tag i mig själv och frågar tomten
- Vart körde dom ó allsmäktiga tomte?
- Upp i skyn!, ropade han

Då undrar ni säkert, vad i hela fritzl's namn skulle jag göra då?
Jo! Jag satte på mig mina magiska önskestövlar som jag stulit av en kille vid namn William. Jag önskade ALLT vad jag kunde att när jag öppnade mina ögon igen så skulle bovarna stå framför mig.
det stämde...

Bovarna fick syn på mig och förstod ju inte direkt vad som just hade hänt. Men i ett desperat försök att stoppa mördarmaskinen Pontusaur så kastar en av de tre bovarna det hårdaste och största paketet han hittar i tomtefars säck mot mig!
Självfallet så duckar jag unden och slungar tillbaka paketet på boven. han torskar i snön totalt.

Jag använder en stor polkagrisstång för att klubba ner de andra två bovarna, det gick perfekt.
Fastbindandet av dom två banditerna gick utan problem i och med att dom var medvetslösa.
Tomtefar tackade mig med en riktig bamsekram och lovade mig en extra fin julklapp. det ska bli spännande att se, tänkte jag.


Sen insåg jag att detta bara var som jag hittade på under tiden jag skrev detta blogginlägget. Tänk att så mycket kan gå fel.


MEN VILL NI LÄSA OM SANNING OCH ÄRLIGHET? LÄS DÅ                                    parachutes.blogg.se  

bloggen du inte väntat på.

Bloggen är fan klar!

Jag har fan en blogg!
ah jag vet inte riktigt varför jag har det men jag ska nog kunna skriva ett o annat intressant!

Jag och en filosof kom fram till följande en dag:


Man är ganska sjuk om man har ett tvångsbehov att när ens mamma har gått o lagt sig så går man ut i köket och hämtar 5 burkar med krossade tomater, en hink och en tändare. När man nu gjort detta så häller man tomaterna i hinken, går in till sin mamma, tänder fyr på hennes täcke så att hon börjar skrika och för att sedan slänga hinken med krossade tomater över henne så att elden slocknar. Mammans reaktion kommer ju bli helt panikslagen och frågande om varför man gjorde det. Då svarar man "Jag skulle bara se så att du inte hade dött..."

För övrigt så har jag supit mig lite påverkad på lågalkoholhaltiga drycker idag, tre muterade tummar upp i vädret.
Nu har jag pysslat med denna blogg i nån timme så ni får FAN gärna underhålla mig på msn eller dylikt.

CUBE

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0