inledningsvis




Inledningsvis så vill jag säga som såhär!


som ett barn i den nyare generationen, så vill jag ha ett jobb! ett jobb som jag trivs med! dvs. ett jobb där jag gör precis vad jag vill :D för er som inte är medvetna om vad jag pysslar med så kan jag informera er om att detta jobb inte existerar på denna planet vad jag kan tänka mig.

Nog om dig! mer om mig!
Arsenikfikaren är en svårtuggad person, men hon bad mig blogga, tack för att du gillar skiten, nu ska jag skriva ett tacktal ifall jag blir känd pga. detta inlägget!

"hej allihopa, kära publik! vänner, svennar o alla som jag känner!
Jag står här idag, för att en person en gång sade till mig att hon var inne på min blogg varje dag och hoppades att jag hade skrivit. tyvärr så gjorde jag denna person besviken dag efter dag, då jag haft ett långt uppehåll i mitt skrivande. Jag hoppades innerligt att jag kunde förändra detta oförskämda betéende! Så därför började jag blogga igen. där jag skrev om detta tacktal, detta tacktal skriver jag i skrivande i skrivandets stund. men det blev nog inte mycket av detta, för jag blev ju inte känd. så därför kan jag strax gå ner här ifrån och glömma bort att detta någonsin hänt. för det har det inte! Tack mamma och pappa för att ni knullade! LOVEYA!"


Snuset är en underskattat grej, jag vill köpa tusentals dosor och dela med mig till de sidor av världen som inte ännu har smakat på denna underbara skapelse! En tepåse med en konstig gojja som får en att må bra! jag undrar varför det inte är mer känt!

I Danmark röker alla, på jamaica röker alla andra grejer, i Sverige snusar vi! Det är så det är byggt, och detta jag skriver är såååå meningslöst att jag skrattar inombord! inom bordet, innuti bordet! i TRÄFIBRERNA! varenda molekyl! ATOM! allt!

Ett skrattande bord hade varit en trevlig syn! Man kommer hem efter jobbet/skolan, säger hej till sitt bord, bordet hälsar tillbaka, berättar ett skämt och skrattar tills middagen är serverad. Då fnissar det till för att kastrullerna är lite varma.





Jag har ju tagit studenten som vissa kanske är medvetna om!
Det var fett okej! I like it!
 Men nu om dagarna är man lite sysslolös och jag hoppas att tiden ändrar mitt liv lite grann!

Jag fick massa feta grejer, men det jag tycker var glassigast var att jag fick en blå genomskinlig SOLSKÄRM!, ett par feta solbrillor och en vattenpistol med inbyggt paraply! fett andvändbart alltihopa!

Nu går jag vidare i min afton och hälsar er alla en god natts sömn! men jag stannar uppe!

RSS 2.0